Gaua / [testua] Betzaida Urtaza Elizburu ; ilustrazioarena, Monika Szczerbinska - Urtaza Elizburu, Betzaida (Caligrama ; Amesgile, 2021)
Neskatila bat basoan galtzen da eta ilundu egiten du. Etxera iritsiko al da? Zer gertatuko zaio? Ipuin ilustratu hau gaua eta natura uztartzen dituen poesia bat da, bakardadeari eta beldurrari aurre egiten ikasteko.