Amalia eta espaziorako bidaia - Urtaza Elizburu, Betzaida; Pelluau, Eléonore ([Sevilla] : Caligrama ; [Legorreta] : Amesgile, 2021)
Kolore, fantasia eta poz asko duen liburua. Etor zaitez gure protagonista Amalia eta Malis bere txakurrarekin irudimenez beteriko espazio abentura honetara. Ipuin hau sorpresaz beteta dago, ilustrazio oso batekin haurrek koloreztatu dezaten.
0-4 urte (urdina)
Amalia y el viaje al espacio
Letra larria
Keywords: Unibertsoa; Abentura espazialak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak