Amalia eta espaziorako bidaia / Betzaida Urtaza Elizburu ; ilustrazioak, Eléonore Pelluau - Urtaza Elizburu, Betzaida (Caligrama ; Amesgile, 2021)
Kolore, fantasia eta poz asko duen liburua. Etor zaitez gure protagonista Amalia eta Malis bere txakurrarekin irudimenez beteriko espazio abentura honetara. Ipuin hau sorpresaz beteta dago, ilustrazio oso batekin haurrek koloreztatu dezaten.