Europako nazioak : nazio burujabeen eta estaturik ez duten nazioen mapa = European nations : map of sovereign nations and stateless nations = Nations d´Europe : cartes des nations souveraines et des nations sans État = Naciones de Europa : mapa de las naciones soberanas y naciones sin Estado - Bodlore-Penlaez, Mikael; Argia (Lasarte-Oria) (Kemper (Bretainia) : Argia, 2014)
Europa herrien mapa honetan, herri bakoitzaren izena bertako hizkuntzan idatzia topatuko duzu, eta azpian euskaraz.
Testua euskaraz, ingelesez, frantsesez eta gaztelaniaz.
Keywords: Europa -- Mapak; Mapak eta horma-irudiak