Europako nazioak : nazio burujabeen eta estaturik ez duten nazioen mapa = European nations : map of sovereign nations and stateless nations = Nations d´Europe : cartes des nations souveraines et des nations sans État = Naciones de Europa : mapa de las naciones soberanas y naciones sin Estado / Mikael Bodlore-Penlaezek sortu eta marraztua ; Argiak euskaratua - Bodlore-Penlaez, Mikael (Argia, 2014)
Europa herrien mapa honetan, herri bakoitzaren izena bertako hizkuntzan idatzia topatuko duzu, eta azpian euskaraz.