Eremu magnetikoen ariketa : selektibitateko ariketak - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2021)
Bideo honetan selektibitateko ariketa bat ikusiko dugu. Eremu magnetikoen ariketa bat ikusiko dugu.
Batx. 2. maila
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Curriculumeko baliabideak