Euskal aditzari begira: zenbait aditz bihurri (11) : aditz bihurri zenbait (4) - Urteaga, Fran ([S.l.] : Youtube, 2019)
Euskal aditzari begira gure aditza modu erakargarrian aurkezteko beste ahalegin bat da. Gaurko bitarteko digitalak baliatuz, euskal aditza pantailara eraman nahi dugu; eta pantailatik, ikusle-ikaslearen hizkuntza-corpusera.
2008/12/18
DBH
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Bideo didaktikoak; Erreferentzia-materialak