Industria eta marina lehenengo Euzko Jaurlaritzan = La industria y la marina en el primer Gobierno Vasco - Aznar Sarachaga, Santiago (1903-1979); Euskadi. Argitalpen Zerbitzu Nagusia; Euskadi. Ekonomiaren Garapen eta Azpiegitura Saila (Vitoria-Gasteiz : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 2018)
Ehun urte inguru igaro dira Agirre lehendakariak Industriako saila Santiago Aznarri esleitu zionetik. Sailburu hau Industriaren, Marina Zibilaren, Arrantzaren eta Meatzeen Burutzaren zuzendaritza nagusiko buru izan zen eta askatasunen borrokan eta defentsan nabarmendu zen.
Badu, gainera, bere at. eta or. propioekin, testu bera behekoz gain gaztelaniaz: La industria y la marina en el primer Gobierno Vasco
Keywords: Euskadi. -- Jaurlaritza -- 1936-1939; Merkataritza-nabigazioa -- Euskadi -- 1936-1939; Industria -- Euskadi -- 1936-1939; Monografiak