Industria eta marina lehenengo Euzko Jaurlaritzan = La industria y la marina en el primer Gobierno Vasco / egilea, Santiago Aznar [eta familia] - Aznar Sarachaga, Santiago (1903-1979) (Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 2018)
Ehun urte inguru igaro dira Agirre lehendakariak Industriako saila Santiago Aznarri esleitu zionetik. Sailburu hau Industriaren, Marina Zibilaren, Arrantzaren eta Meatzeen Burutzaren zuzendaritza nagusiko buru izan zen eta askatasunen borrokan eta defentsan nabarmendu zen.