Oier eta luma berdedun loroa - Cuadrado Valero, Faustino; Rosique, Susana; Larreta Bereziartua, Aritz; Asociación Iniciativas Solidarias Isekin (Eibar : Iniciativas Solidarias Isekin, 2015)
Ipuin honetako protagonista, nola ez, Oier da, Sanfilippo sindromea duen haur bat. Ba al dakizue Oierren alde egiten ari garen guztiarekin zer lortzeko zorian gauden? Bada, Oier zein berak duen sindrome bera duten munduan zeharreko beste haur batzuk bizirautea. Ez ezazue esan guztion artean egiten eta lortzen ari garen hau handia ez denik!
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Sanfilippo sindromea -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Itxaropena -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura