Bagdadeko ipuinak - Arimon, Glòria; Lorman Roig, Josep; Picado Moreno, Paul; Hadeeb, Fadi; Ruiz, Helena; Compromesos amb el món (Valencia : Marge Books, 2012)
"Compromesos amb el món" irabazi-asmorik gabeko elkartea da. Katalunian sortu zen 2007. urtean, eta nazioarteko lankidetza-proiektuak sustatu eta laguntzen ditu. Bakerako hezkuntza bere helburu nagusietako bat da. Liburu hau, helburu bera lortzeko lan egiten duten erakunde guztiei eskaintzen zaie.
Testua euskaraz eta arabieraz.
Keywords: Arabiar ipuinak; Helduentzako Literatura; Haur eta Gazteentzako Literatura