Bagdadeko ipuinak / Gòria Arimon ; Josep Lormanen laguntzarekin ; [euskarazko itzulpena, Paul Picado Moreno (Tradusling) ; arabierazko itzulpena, Fadi Hadeeb ; barruko eta azaleko irudiak, Helena Ruiz] - Arimon, Glòria (Marge Books, 2012)
"Compromesos amb el món" irabazi-asmorik gabeko elkartea da. Katalunian sortu zen 2007. urtean, eta nazioarteko lankidetza-proiektuak sustatu eta laguntzen ditu. Bakerako hezkuntza bere helburu nagusietako bat da. Liburu hau, helburu bera lortzeko lan egiten duten erakunde guztiei eskaintzen zaie.