Egile berriendako literatur lehiaketa 2020 : saritutako lanak - Alkaiza, Saioa; Majuelo Itoiz, Irati; Robles Vitas, Sarai; Pellejero Goñi, Juan José; Soto, Julio; Satrustegi Andrés, Iñigo; Igoa Jaimerena, Izaskun; Iruñea. Udala (Iruñea : Iruñeko Udala, 2021)
Iruñeko Udalak 2020an egile berriendako antolatutako literatur lehiaketan saritutako lanak: narrazio laburra eta olerkia.
Egile berriendako literatur lehiaketa, 2020
Keywords: Euskal literatura -- XXI. m. -- Sariketak; Helduentzako Literatura; Poesia