Har 3 minutu zuretako = Prendre 3 minutes pour soi = Date 3 minutos pra tí / Libe Goñi Garate - Goñi Garate, Libe (Zortziko, 2021)
"Har 3 minutu zuretako" nork bere burua lantzeko gorputz ariketako ariketa liburua da, Reiki oinarri. Hiru minutuz egiteko ariketak dira, zentzumenak erne atxikitzeko eta gorputza gozatzeko. 3 minutu gutxi da... Ber mementoan 3 minutu ainitz da... 3 minutu gutxi da ongi betea den egun batentzat. Baina 3 minutu denbora asko da pairamen fisiologiko eta psikologikoarentzat hartzen bada. Bainan kontzientziaz eginez, ariketa praktiko eta aplikatzeko errexen bidez, Libek bideratzen zaitu. 3ko arau unibertsala bere eginez, Libek zure barnera gonbidatzen zaitu, modu argi eta sentikorrean, hobeki sendituz gero besteengana joaiteko, Aise hobeki!