Irudikatu bihotzez - Azcona Gómez, Arantxa; Dorai Oskotz, Jaione (Sevilla : Babidi-Bú libros, 2021)
Hazkunde emozionalerako tresna eder eta dibertigarria dira haurrentzako irudikatzeak. Hauei esker, erlaxazio-egoera kontziente bat sortzen da, sentitzea pentsatzearen gainetik jarri eta arreta hemen eta orain kokatuz. Egoera hau ezin hobea da beren buruarekiko zein besteekiko maitasun-lotura sendotu eta bide batez, beldurrak zein antsietatea murriztu ahal izateko, Izan ere, bihotzez sentitzeak bizitzaren osotasuna bera sentitzea baitakar.
Imagina desde el corazón
Keywords: Irudi mentalak; Emozioak eta sentimenduak; Monografiak