Irudikatu bihotzez / [testua] Aranzazu Azcona Gómez ; [itzulpena, Jaione Dorai Oskotz] - Azcona Gómez, Arantxa (La mirada de Daniel. Inteligencia emocional (Babidi-bú), 2021)
Hazkunde emozionalerako tresna eder eta dibertigarria dira haurrentzako irudikatzeak. Hauei esker, erlaxazio-egoera kontziente bat sortzen da, sentitzea pentsatzearen gainetik jarri eta arreta hemen eta orain kokatuz. Egoera hau ezin hobea da beren buruarekiko zein besteekiko maitasun-lotura sendotu eta bide batez, beldurrak zein antsietatea murriztu ahal izateko, Izan ere, bihotzez sentitzeak bizitzaren osotasuna bera sentitzea baitakar.