Etxarri Aranazko leku-izenak herrigune historikotik kanpo : egungo toponimia ofiziala / Jose Luis Erdozia Mauleon - Erdozia Mauleon, Jose Luis (Nafarroako Gobernua, Euskarabidea - Euskararen Nafar Institutua, 2019)
Liburu hau Etxarri Aranazko Udalak sustatutako ikerketa lanaren ondorioa da udalerriko toponimiaren berrazterketa eta eguneraketa egiteko. Lan-taldean hainbat auzokidek parte hartu dute, Jose Luis Erdozia Mauleon Euskal Herriko Unibertsitateko filologia doktoreak koordinaturik. Horrela bada, lan hau lagungarria izango da Etxarri Aranazko eta Nafarroako iragana eta oraina hobeki ezagutzeko toponimiaren bidez, eta lan-tresna baliotsua izango da ere Nafarroako administrazioaren zerbitzu geolokalizatu guztietarako.