Euskal aditzari begira: adizki jokatugabeak IV (5) : aditz-izena gerundioa euskaraz : aditzean oinarritua -t(z)en (5) - Urteaga, Fran ([S.l.] : Youtube, 2019)
Euskal aditzari begira gure aditza modu erakargarrian aurkezteko beste ahalegin bat da. Gaurko bitarteko digitalak baliatuz, euskal aditza pantailara eraman nahi dugu; eta pantailatik, ikusle-ikaslearen hizkuntza-corpusera.
2008/11/27
DBH
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Bideo didaktikoak; Erreferentzia-materialak