Ikastola nire saloinean : Argitxu Noblia / Odon Noblia - Noblia, Odon (Iparluma (Elkar), 2021)
Argitxu Nobliak Iparraldeko lehen ikastola sortu zuen bere saloian. Zergatik? Nola? Norekin? Bere bidea segituz ikastolaren sorkuntzaren bidean sartuko zara. Ikasiko duzu ibilbide horrek, ordutik gaur arte, euskararen egoera sakonki aldatu duela Iparraldean.