Euskal aditzari begira: aditz multzoaren egitura (1) : adberbio sintagma (2) / [gidoia eta aurkezpena, Fran Urteaga ; aktoreak, Iñigo Izagirre... et al ; grabazioa eta muntaia, Txetxo Serrano ; grafikoak, Joseba Elorza ; mkusika, Aitor De Olano] - Urteaga, Fran (Euskal aditzari begira. Fran Urteaga (YouTube kanala)., 2019)
Euskal aditzari begira gure aditza modu erakargarrian aurkezteko beste ahalegin bat da. Gaurko bitarteko digitalak baliatuz, euskal aditza pantailara eraman nahi dugu; eta pantailatik, ikusle-ikaslearen hizkuntza-corpusera.