Gurasoak tokatzen zaizkit - Larreategui, Yolanda; Nolla, Amaia (Donostia : Erein, 2021)
Mikelen eta bion gurasoak bananduta daude, eta Mirenenak ere bai. Patxi Puzkerrenak, ez, ordea; baina guztiok egin behar izaten diegu aurre hartu ez ditugun erabakien ondorioei. Gurasoak ez dira horretaz enteratzen. Mundua, gure ikuspegitik, ez baita haiek pentsatzen duten bezalakoa. Gure betaurrekoak jantzi nahi?
10 urtetik aurrera (berdea)
Keywords: Dibortzioa; Guraso eta seme-alaben arteko harremana; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak