Gurasoak tokatzen zaizkit / Yolanda Larreategui ; ilustratzailea, Amaia Nolla - Larreategui, Yolanda (Auskalo (Erein), 2021)
Mikelen eta bion gurasoak bananduta daude, eta Mirenenak ere bai. Patxi Puzkerrenak, ez, ordea; baina guztiok egin behar izaten diegu aurre hartu ez ditugun erabakien ondorioei. Gurasoak ez dira horretaz enteratzen. Mundua, gure ikuspegitik, ez baita haiek pentsatzen duten bezalakoa. Gure betaurrekoak jantzi nahi?