Erleak eta lur-zizareak - Thinard, Florence; Flouw, Benjamin; Meabe, Miren Agur (Donostia : Ttarttalo, 2021)
Erleak eta lur-zizareak nahitaezkoak dira izadiarentzat, bioaniztasunarentzat eta gizateriarentzat. Ezagutu, hobeto babesteko. Gure etorkizuna dira. Irakurlea erleen etxera eta lur-zizareen tuneletara sartuko da ilustrazio bikainei esker, izadiko heroi horien bizimodua hurbilagotik ikusteko. Zergatik biziraun behar duten gure munduak bizirauteko.
6 urtetik aurrera (urdina)
Abeilles et vers de terre
Keywords: Erleak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Zizareak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Intsektuak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Erreferentzia-materialak