Erleak eta lur-zizareak / [testua] Florence Thinard ; [ilustrazioak] Benjamin Flouw ; [itzulpena, Miren Agur Meabe] - Thinard, Florence (Ttarttalo, 2021)
Erleak eta lur-zizareak nahitaezkoak dira izadiarentzat, bioaniztasunarentzat eta gizateriarentzat. Ezagutu, hobeto babesteko. Gure etorkizuna dira. Irakurlea erleen etxera eta lur-zizareen tuneletara sartuko da ilustrazio bikainei esker, izadiko heroi horien bizimodua hurbilagotik ikusteko. Zergatik biziraun behar duten gure munduak bizirauteko.