Urtebetetzea ospatzen du - Muncaster, Harriet; Ituarte Zarragoikoetxea, Mari Eli (Bilbao : Mezulari, 2021)
Isadoraren ama maitagarria da eta aita banpiroa, eta berak bietatik gorde du zerbait. Ikaragarri gustatzen zaio bere lagun gizakien urtebetetze-jaietara joatea, eta orain berea izango du! Bere aita eta ama ari dira jaia antolatzen, eta ez da inolaz ere besteen jaien antzekoa izango...
6 urtetik aurrera (urdina)
Isadora Moon has a birthday
Keywords: Maitagarriak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Banpiroak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura