Urtebetetzea ospatzen du / [testua eta ilustrazioak] Harriet Muncaster ; Mari Eli Ituarte Zarragoikoetxearen itzulpena - Muncaster, Harriet (Isadora Moon (Mezulari), 2021)
Isadoraren ama maitagarria da eta aita banpiroa, eta berak bietatik gorde du zerbait. Ikaragarri gustatzen zaio bere lagun gizakien urtebetetze-jaietara joatea, eta orain berea izango du! Bere aita eta ama ari dira jaia antolatzen, eta ez da inolaz ere besteen jaien antzekoa izango...