Hanielleren txalupa - Smith, Heather; Iñurrieta, Uxoa; Martín, Cintia (Bilbo : A Fin de Cuentos, 2021)
Bi bidaia hastear daude. Bata segurua eta erosoa da; bestea, berriz, arriskutsua eta zaila. Hanielleren bidaia ez da albistegietan kontatzen baina egunero gertatzen da. Ezagutu Hanielleren historia, liburuarekin datorren luparen bidez. Audioliburua deskargatzeko aukera eskaintzen du liburu honek.
7 urtetik aurrera (urdina)
La barca de Hanielle
Keywords: Haur errefuxiatuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak