Hanielleren txalupa / [testua] Emilia Arias Domínguez ; [ilustrazioak] Cintia Martín ; [itzulpena] Uxoa Iñurrieta - Smith, Heather (Babel (A fin de cuentos), 2021)
Bi bidaia hastear daude. Bata segurua eta erosoa da; bestea, berriz, arriskutsua eta zaila. Hanielleren bidaia ez da albistegietan kontatzen baina egunero gertatzen da. Ezagutu Hanielleren historia, liburuarekin datorren luparen bidez. Audioliburua deskargatzeko aukera eskaintzen du liburu honek.