Errioxako euskara : hiztegi txikia - Arana, Aitor ([Amorebieta-Etxano] : Erroteta, 2021)
Aspaldi galdu zen Errioxako euskara. Hala ere, adituek eta zaletuek urteetan egindako bilketa-lanari esker, bertako euskararen hiztegi txiki hau osatu ahal izan dugu. Gaur atsegin, handiz eskaintzen diegu "Errioxako euskararen hiztegi txikia" euskaltzale guztiei, eta errioxarrei bereziki.
Keywords: Euskara -- Errioxa -- Hiztegiak; Hiztegiak, entziklopediak eta atlasak