Burgosko euskara : hiztegi txikia / Aitor Arana - Arana, Aitor (Luzuriaga (Erroteta), 2021)
Aspaldi galdu zen Burgosko euskara. Hala ere, adituek eta zaletuek urteetan egindako bilketa-lanari esker, bertako euskararen hiztegi txiki hau osatu ahal izan dugu. Gaur atsegin, handiz eskaintzen diegu "Burgosko euskararen hiztegi txikia" euskaltzale guztiei, eta burgostarrei bereziki.