Oskako euskara : hiztegi txikia - Arana, Aitor ([Amorebieta-Etxano] : Erroteta, 2021)
Aspaldi galdu zen Oskako euskara. Hala ere, adituek eta zaletuek urteetan egindako bilketa-lanari esker, bertako euskararen hiztegi txiki hau osatu ahal izan dugu. Gaur atsegin, handiz eskaintzen diegu "Oskako euskararen hiztegi txikia" euskaltzale guztiei, eta oskatarrei bereziki.
Keywords: Euskara -- Huesca -- Hiztegiak; Hiztegiak, entziklopediak eta atlasak