Musikazaleak - Meabe, Miren Agur; Lotura Films (Donostia : Elkar, 2021)
Katta eta lagunek Bitxi´s Beach-eko kontzertuan hartuko dute parte, bakoitzak bere instrumentuarekin. Giro aparta dago, baina egun beroak arriskutsuak izan daitezke.
5 urtetik aurrera (urdina)
Letra larria
Keywords: Katagorriak; Animaliak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Abenturak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak