Adarbakarra / [testua] Miren Agur Meabe ; [ilustrazioak] Lotura Films - Meabe, Miren Agur (Katta (Elkar), 2021)
Katta eta Sare botika baten bila abiatu dira gauean, Greta gaixorik dagoelako. Oso botika berezia da, adarbakarrarena. Topatuko ote dute basoan?