Alde Zaharreko maitaleak - Torres, Hodei; Telleria, Patxo; Ganboa, Olatz; Losada, Mikel; García de los Ojos, Adrián; Berja, Edu; Sagarminaga, Gorki; Sagarminaga, Mikel; Etxegarai, Getari ([?] : Maskarada Antzerki Taldea, 2016)
Aktore bikote bat ohaide dira, baina orain arte ez zaie suertatu agertokikide izatea. Orain, aldiz, "Romeo eta Julieta"ren moldaketa bat egin behar dute. Emakumea Grotowskitarra izan arren, eta mutila berriz Stanislavskitarra, itxaropena dute maitasunak gaindituko dituela familien arteko ikusiezinak. Oker daude.
Keywords: Baliabide digitalak; Ikuskizunak; Antzerki-emanaldiak