Alde Zaharreko maitaleak / egilea, Hodei Torres; testua eta zuzendaritza, Patxo Telleria; antzezleak, Olatz Ganboa eta Mikel Losada; musika, Adrián García de los Ojos; argiztapena, Edu Berja; eszenografia, Gorki Sagarminaga eta Mikel Sagarminaga; atrezzo eta jantziak, Vacas Flacas; zuzendari laguntzailea, Getari Etxegarai - Torres, Hodei; Telleria, Patxo; Ganboa, Olatz; Losada, Mikel; García de los Ojos, Adrián; Berja, Edu; Sagarminaga, Gorki; Sagarminaga, Mikel; Etxegarai, Getari (Maskarada Antzerki Taldea, 2016)
Aktore bikote bat ohaide dira, baina orain arte ez zaie suertatu agertokikide izatea. Orain, aldiz, "Romeo eta Julieta"ren moldaketa bat egin behar dute. Emakumea Grotowskitarra izan arren, eta mutila berriz Stanislavskitarra, itxaropena dute maitasunak gaindituko dituela familien arteko ikusiezinak. Oker daude.