Kontrabajua - Mazo, Aitor (1961-2015); Panera, Karlos; Egiluz, Jose Ramon; Urutxa, Jose Ramon ("Utretx); Mesperuza, Jon; Süskind, Patrick; Martinez Etxarri, Mikel; Maskarada Taldea ([?] : Maskarada Antzerki Taldea, 1992)
Bideo hau nahiko "historikoa" da. 350 emanaldi egin genuen eta bideo bakarra (ikusle batek eginda). Gipuzkoako herri batean, euskaltegi batean, 1992 urtearen bueltan.
Keywords: Antzerkia; Ikuskizunak; Baliabide digitalak; Antzerki-emanaldiak