Kontrabajua / egilea, Patrick Süskind; euskaratzaileak, Jose Ramon Egiluz eta Jose Ramon Urrutxua "Utretx"; aktorea, Mikel Martinez; zuzendaria, Karlos Panera; jantziak eta atrezzoa, Aitor Mazo; teknikoa, Jon Mesperuza; ekoizpena, Maskarada Antzerki Taldea - Mazo, Aitor (1961-2015); Panera, Karlos; Egiluz, Jose Ramon; Urutxa, Jose Ramon ("Utretx); Mesperuza, Jon; Süskind, Patrick; Martinez Etxarri, Mikel (Maskarada Antzerki Taldea, 1992)
Bideo hau nahiko "historikoa" da. 350 emanaldi egin genuen eta bideo bakarra (ikusle batek eginda). Gipuzkoako herri batean, euskaltegi batean, 1992 urtearen bueltan.