Kontenedore baten istorioak / Patxo Telleria - Telleria, Patxo (2017)
Kontenedore baten istorioak antzezlanak, Lionel Zabor eta Theodor Zakar errausketa plantara eramango dituen kamioiaren etorreraren zai dauden orbanak ditu protagonista.