Kontu txikiak : haur eta gurasoen elkargozamenerako - Sortzen Ikasbatuaz ([Andoain] : Sortzen ikasbatuaz, 2003)
Material hau 0-6 urteko haurren guraso zein hezitzaile-irakasle euskaldun nahiz erdaldunei zuzenduta dago, adin hauetako haurrekin baliabide gisa erabil dezazuen, eskolan edo etxean. Baliabideak euskaraz daude, euskal tradizioko kantak, esaerak, etab. Erdaldunei azalpen laburra egin zaie erabilgarri suerta dakien. Haurrek dituzten behar eta egoera ezbderinetan erabiltzeko, multzotan sailkatu ditugu: jana ematerakoan erabiltzekoak, mina hartzerakoan, lo hartzerakoan, kulunkatzerakoan, ibiltzen ikasterakoan, etab.
2003-10-03
0-6 urteko haurrentzat
Keywords: Euskara; Haur-kantak -- Euskal Herria; Erreferentzia-materialak; EIMAk onetsitako materialak; Ikasmaterial osagarriak; Audioak; Haurrentzako musika