Hormako paper horia : dena da zure hobe beharrez, maitea... - Perkins-Gilman, Charlote (1860-1935); Morales, Ana Isabel; Larrinaga, Jasone; Xerezaderen Artxiboa ([?] : Xerezaderen Artxiboa, 2011)
Ama izan berria den emakume bat senarrarekin doa uda pasatzera mendialdeko etxe handi batera. Emakumea oso goibel dago azken aspaldian, eta senarrak, izen handiko medikuak, nerbioen ahulezia horretarako tratamendua ezarri dio.
Keywords: Irakurketa sustatzea; Audio-liburuak; Podcastak; Baliabide digitalak; Helduentzako Literatura; Audioak