Jose Mari Satrustegi : Nafarroako euskararen ikurra = Símbolo del euskera en Navarra - Iñigo, Andres; Salaberri Zaratiegi, Patxi; Euskara Kultur Elkargoa (Iruñea : Euskara Kultur Elkargoa, 2005)
Altsasuko Iñigo Aritza ikastolak, 2005eko Nafarroa Oinezen 2. edizioaren antolatzaileak, J. M. Satrustegiri egindako omenaldia da liburu hau, ikastola sortu zenetik beti ondoan izan dutelako.
Testua euskaraz eta gaztelaniaz
Keywords: Satrustegi, Jose Mari -- (1930-2003); Monografiak