Jose Mari Satrustegi : Nafarroako euskararen ikurra = Símbolo del euskera en Navarra / Andres Íñigo & Patxi Salaberri - Iñigo, Andres (Euskara Kultur Elkargoa, 2005)
Altsasuko Iñigo Aritza ikastolak, 2005eko Nafarroa Oinezen 2. edizioaren antolatzaileak, J. M. Satrustegiri egindako omenaldia da liburu hau, ikastola sortu zenetik beti ondoan izan dutelako.