Graziano, eta beste__ - Lizarralde Lizarralde, Ander ([Oñati] : Ander Lizarralde, 2021)
Ander Lizarraldek osatu du "Graziano, eta beste..." liburua. Nagusiki editore lanak egin dituela argitu digu, beste batzuek idatzitakoak bildu eta tajutuz. Graziano Anduaga Gesaltzako aitonaren bertsoen gaineko hiru liburu idatzi zituen Aita Luis Villasantek -Aitonaren uzta, Egunsentiko txoria eta bertso-bilduma-, eta Lizarraldek eskuartean izan zituen arren, sakon landu ditu. Horietan jasotzen diren bertso txukunenak hartu, batu, eta belaunaldi berrietara egokitutako lana da gauzatutakoa.
Keywords: Anduaga, Graziano -- (1877-1965); Arantzazu- -- Deskribapena; Bertsolaritza -- Oñati; Monografiak