Gure Ama-Lur feminista da - Muñoa Arizmendiarreta, Ibon ([S.l.] : Ataramiñe, 2020)
Gure Ama-Lur feminista da Ibon Muñoaren zazpigarren liburua dugu. Espetxean idatzi duen zazpigarrena izango da. Aurretik argitaratuak ditu: Ametsen txokoan bizi naiz (2011), Ainarak herrira itzuliko dira (2014), Bidean gaude, aurrera goaz, joan zirenekin (2016), Udaberrian biziko gara (2017), Hamaika desio utopiarako (2018) eta Gure memoria, gure historia (2019). Haien ildoari eta orden kronologikoari jarraitzen diete liburu honetako bertsoek ere. Hartara, liburu honen lehen bertsoak 863. zenbakia darama; azkenak, 1018.a. Guztira, 141 bertso berri, 2019ko ekainaren 30etik 2020ko abuztuaren 29ra artean Kordobako espetxean idatziak. Zazpi liburutan, 1018 bertso, hogei urteko espetxealdian idatziak.
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura