Atsotitzak argazkitan - Karrera, Oskia ([Andoain] : Oskia Karrera, 2018)
Argazkilari tolosarrak egunerokoan erabiltzen diren atsotitzak argazkitan bildu ditu bere azken liburuan. Irudiak eta esaerak biltzen dituen bilduma bat baino gehiago da "Atsotitzak argazkitan".
Keywords: Atsotitzak eta esaera zaharrak -- Euskal Herria; Monografiak