Atsotitzak argazkitan / Oskia Karrera - Karrera, Oskia (Oskia Karrera, 2018)
Argazkilari tolosarrak egunerokoan erabiltzen diren atsotitzak argazkitan bildu ditu bere azken liburuan. Irudiak eta esaerak biltzen dituen bilduma bat baino gehiago da "Atsotitzak argazkitan".