Ikus entzunezkoen mintzaira : lau aktoreren arteko elkarrizketa (6) : laburpena - Karrera, Ibai; Larretxi, Aintzane; Urteaga, Fran; Serrano, Txetxo (Gasteiz : Ekoizlea: Iadi sc; Banatzailea: Artez sc, 2020)
"Ikus-entzunezkoen mintzaira" DBHko 2. zikloan erabiltzeko eginda dago. Ikus-entzunezkoen mintzairak erabiltzen dituen kode artistiko eta ez-artistikoak zertan diren erakustea da bideo serie honen xedea. Bideo honetan "lau aktoreren arteko elkarrizketa" ikusiko dugu.
2000/04/05
DBH
Keywords: Argazkilaritza -- Ikasketa eta irakaskuntza; Ikus-entzunezkoak -- Ikasketa eta irakaskuntza; EIMAk onetsitako materialak; Bideo didaktikoak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak