Ikus entzunezkoen mintzaira : hiru aktoreren arteko elkarrizketa (2) / [gidoia, Txetxo Serrano ; aurkezpena, Fran Urteaga ; teknikariak, Ibai Karrera ... et al. ; aktoreak, Larretxi, Aintzane ... et al.] - Karrera, Ibai; Larretxi, Aintzane; Urteaga, Fran; Serrano, Txetxo (Fran Urteaga (YouTube kanala), 2020)
"Ikus-entzunezkoen mintzaira" DBHko 2. zikloan erabiltzeko eginda dago. Ikus-entzunezkoen mintzairak erabiltzen dituen kode artistiko eta ez-artistikoak zertan diren erakustea da bideo serie honen xedea. Bideo honetan "hiru aktoreren arteko elkarrizketa" ikusiko dugu.