EdFramed 4 : laugarren denboraldia - Ian Nose ([S.l.] : Ahabi comics, 2020)
EdFramed 4. denboraldiko ondorengo komiki tirak Interneteko hainbat plataformatan argitaratu ziren egunero 2020ko martxoak 26 eta ekainak 13 bitartean.
Keywords: Umorea; Komikiak; Helduentzako Literatura