EdFramed 4 : laugarren denboraldia / [testua eta marrazkiak] Ian Nose - Ian Nose (Ahabi comics, 2020)
EdFramed 4. denboraldiko ondorengo komiki tirak Interneteko hainbat plataformatan argitaratu ziren egunero 2020ko martxoak 26 eta ekainak 13 bitartean.